Barnfotograf i Eskilstuna, Kristin - Photography-4cop.jpg

Vad roligt att ni vill investera i en fotograf och har hittat just till mig. Jag som fotograf arbetar väldigt mycket i rörelse, jag vill ha liv i mina bilder mitt jobb som fotograf går ut på att få er att känna er avslappnade framför min kamera.

Barnen ska le för att de är lyckliga och glada inte för att någon ber dom
Ett barn behöver inte kika in i kameran för att göra sig bra på bild. Ibland är de vackraste porträtten de som får oss att fundera.

Jag har en hel del tyllkjolar, rompers, filtar, wraps, blöjskydd, sjalar, mössor och hårband och önskar ni låna nådot är det bara att komma med önskemål kring färger så hjälper jag er med detta.

Jag varierar alltid mina porträtt, halv och helkropp och är det syskonporträtt så brukar jag placera syskonet när jag märker att det passar
in i bildens kompositon.

Går barnen på förskolan, rekommenderar jag en fotografering allt som senast klockan 15:00 då barnen allt som oftast inte har ork en hel dag. Allt detta för att få så naturliga och fina bilder som möjligt.

Fotograferingen kostar 800:- kronor hos mig (950:- om det är på en helg). 

I denna summa ingår även retuscheringen av bilderna vi tar, tiden för bildvisningen vi bokar i samband med fotograferingen där jag har retuscherat alla bilderna till ett bildspel jag visar så ni får välja ut era favoritbilder och känna och klämma på alla olika produkter jag har för att ni på så sätt få välja ut era egna bildpaket.

Bildspelet under visar del av den rekvisita & de bakgrunder ni har att tillgå i studion. Utöver standardbakgrunderna, svart, vit och grå finns diverse 40-tals tapeter i form av vinylbakgrunder. 

Boka kan ni göra i bokningsformuläret nedan:

 

Namn *
Namn

 

 

 

 

Kristin Sipilä ägare av Kristin - Photography - Barnfotograf i Eskilstuna 2016