Fotograf i Eskilstuna, Kristin - Photography, barnfotograf header.jpg

Eskilstunas Familjefotograf:

Vad roligt att ni vill investera i en fotograf och har hittat just till mig. Jag som fotograf arbetar väldigt mycket i rörelse, jag vill ha liv i mina bilder mitt jobb som fotograf går ut på att få er att känna er avslappnade framför min kamera.

Barnen ska le för att de är lyckliga och glada inte för att någon ber dom
Ett barn behöver inte kika in i kameran för att göra sig bra på bild. Ibland är de vackraste porträtten de som får oss att fundera.

Jag har en hel del tyllkjolar, rompers, filtar, wraps, blöjskydd, sjalar, mössor och hårband och önskar ni låna nådot är det bara att komma med önskemål kring färger så hjälper jag er med detta.

Jag varierar alltid mina porträtt, halv och helkropp och är det syskonporträtt så brukar jag placera syskonet när jag märker att det passar in i bildens kompositon.

Går barnen på förskolan, rekommenderar jag en fotografering allt som senast klockan 15:00 då barnen allt som oftast inte har ork en hel dag. Allt detta för att få så naturliga och fina bilder som möjligt.

Barnporträtt går in under kategorin från 1 månads bebis och uppåt och under konsultationen som hålls per telefon går vi igenom om ni vill ha porträtt i studion eller utomhus och vilken typ av bild samt rekvisita ni önskar.

Fotograferingen kostar 995:- på vardagar och 1095:- på helger. Priset är bara för fotograferingstiden, konsultation, lånet av rekvisita, bakgrunder, retuscheringen samt bildvisningstiden.

Bilder och produkter väljer ni sedan på eran bildvisning vi bokar samtidigt som fotograferingen. Då får ni under min rådgivning gå igenom era bilder, välja era favoriter och matcha med de produkter som passar just era bilder. Printar på vattenavisande och reptåligt papper från 350:-, bokalbum inklusive o printar och montering från 1000:

Namn *
Namn