Egna porträttprojekt..

Allt som oftast har jag en hel del projekt som jag inte alltid delar med mig av då de planeras till att kunna skickas in till utställningar, tävlas med i Porträtt SM eller till FEP´s stora världsomfattande tävlingar. Eller för att jag helt enkelt inte tycker de passar in på min hemsida.

Jag har samarbete med den underbara Make Up Artisten Andrea Cansu Nyström och med henne skapade jag därför denna bild med hjälp av en av mina praktikanter som ställde upp som modell.

Jag spånar väldigt mycket på bildideèr jag vill förverkliga och denna var en sån jag ej kunde somna utan att dela med mig av, har precis köpt denna fjäderskrud till mitt rekvisita förråd och älskar att ibland få leka loss med lika mörkare bilder. 

Nog därför jag fick en skelett makeup i huvudet med en passande modell som var skriven för denna bild och som tur är har jag då underbara människor omkring mig som hjälper mig att förverkliga mina idéer. Sagt och gjort Camilla ställde upp som modell, Andrea gjorde makeupen enligt mina önskemål, jag ordnade med ljuset, färgfiltret, tog bilden och retuscherade. Här är resultatet: