Årets sista bröllop i Köping

Igår hade jag äran att föreviga ett ljuvligt brudpar som i skrivande stund går ut med att dom gift sig och jag är så glad att de valde mig som fotograf till sin stora dag. Tyvärr ingen snö men ett helt fantastiskt ljus kom ner precis när vi skulle fotografera, det var som gjort för att ta bröllopsporträtten framför rådhuset i Köping. 

Idag låter jag bilderna tala och längtar tills nästa års underbara brudpar, idag blev det en heldagsbokning av ett vad jag tror kommer bli ett helt fantastiskt bröllop i Stockholm i september nästa år. Jag längtar redan.

   "Vi älskar bilderna du visat! Helt otroligt fina.." Ord från gårdagens brudpar, det värmer i hjärtat!

 

"Vi älskar bilderna du visat! Helt otroligt fina.." Ord från gårdagens brudpar, det värmer i hjärtat!