Hur en en fotografering kan gå till hos mig..

För att göra en lång historia kort, för lite över ett år sen om inte längre fick jag ett mail av en makeup artist ifrån Södertälje och anledningen till varför jag delar med mig av det här är för att hon skall ha all cred i världen för allt hon gjort. Det hon gjorde var iallafall att skriva och fråga om jag någon gång önskade ett samarbete med en make up artist trots att jag själv är utbildad mua. Jag bad om en portfolio och nu stå vi här dig, har haft ett långt samarbete där vi skapat bilder till utställningar, haft egna projekt och nu jobbar vi sida vid sida på praktiska gymnasiet i Nykvarn där jag och fröken Andrea Cansu Nyström har hand om 10 stycken praktikanter. 

På sensommaren var hon dessutom med när jag skulle föreviga en gravidmage samt ta lite familjebilder. Det jag inte visste var att det även spelades in en film dagen till ära och jag är så oerhört tacksam över att jag får dela denna film som inte bara visar hur jag arbetar utan även den kärlek som delas på dessa fotograferingar. Jag älskar att få fånga dessa ögonblick och delar därför med mig även till er: