Vinterbröllop

I början av januari fick jag äran att föreviga årets första brudpar. Tanken var att vi skulle ta studiobilder men efter att ha sett att det börjat snöa utanför studiofönstret kunde jag inte låta bli att fråga brudparet om de inte ville gå ut för att ta några bilder då jag alltid velat föreviga ett brudpar i snön med tillfället har aldrig funnits.

Självklart sa de ja och vi begav oss ut i kylan, kan tillägga att detta var precis i början av stormen som drog in över Sverige i januari så snön tilltog bara mer och mer under tiden vi fotograferade. Tur att vi ej var ute allt för länge.

Fick höra i efterhand att brudgummen var tvungen att byta om efter för att bege sig ut för att ploga vägen så gästerna kunde ta sig fram efter vigseln. Men vad säger man om regn betyder tur under ett bröllop så måste väl ändå snöoväder vara oändlig lycka. Får gratulera det ljuvliga paret för att det stod ut med mina idéer så vi kunde skapa dessa unika bilder som nu alltid kommer vara ett minne för livet.

Idag förbereder vi istället för dop för det skall vi föreviga lite senare denna lördag.