Smash the cake eller temafotografering?

Om man är intresserad av att göra en lite annorlunda födelsedagsfotografering är smash the cake ett bra alternativ. Denna session kan man göra i studion eller varför inte nu när et börjar bli varmare gå ut, jag har många otroligt fina platser där jag brukar föreviga barn, syskon i alla dess former och därav att man självklart kan göra denna typ av fotografering med. Jag har samarbete med en konditor som gör alla mina tårtor till en extra kostnad.

Denna lilla tös har jag fött följa redan när hon låg i magen, en nyföddfotografering hanns också med. Även hennes storebröder har en eller annan gång fastnat framför linsen. Tycker det är helt underbart att få se mina minsta kunder växa upp framför kameran, det skänker mig mycket leenden när jag blickar tillbaka. Det som är lite roligt med blöder och fotografering, att de kan skänka en känsla, att skapa ett minne. Helt underbart att få jobba så.

Temafotograferingar finns det gott om idéer till, det gäller bara att genomföra dom och finna just den rekvisita för att föreviga dom, det gäller bara att leta. till sommaren blir det allt ifrån en kiosk och lemonad stånd till luftballongsflygning att få föreviga, detta ser jag fram emot. Tar lite längre tid att planera men man får skapa något helt unikt.

1 års fotografering