Produkter hos fotografen..

Ju mer jag jobbar som fotograf ju kräsnare blir jag när det kommer till val av produkter, jag väljer mellan en uppsjö av leverantörer, bara produkter jag själv skulle vilja ha i mitt egna hem. På så sätt kan jag ha dom i mitt egna hushåll och se hållbarheten. Mitt dragspelsalbum jag har haft till mina bildvisningar lät jag mina barn gå loss på för att se hur bilderna höll rent kvalitetsmässigt, min son kastade sina touchtavlor i golvet och passade på att måla med krita på framsidan. Lite yes diskmedel, en trasa och vatten löste det problemet. 

Så mina bästa kritiker är nog mina barn som me än gärna får låna mina produkter. Nu hör det kanske inte till vanligheterna att barnen får tag i en tavla som hänger på en vägg men jag måste ju testa det jag har så jag kan stå för vad jag säger på mina visningar.

Här är några av favoriterna: