Perfekt tid för utomhusfotografering!

Nu när bladen slagit ut på grenarna och det börjar bli varmare och mer färger utomhus dyker fler bokningar in på just utomhusfotograferingar. De tre senaste har varit familjefotograferingar där någon fyllt år och de skall ge bort i födelsedagspresent, tycker jag passar helt perfekt, inte alla dagar man får dela ut och skapa minnen.

För en tid sedan hade jag lyckan att få föreviga min lilla äppelpojke, en bildserie som etsat sig fast på hornhinnan. Att så lite rekvisita kan bli så effektfullt. Älskar dessa bilder, de skänker mig glädje än idag.

Det är ju även roligt med temafotograferingar, inom kort ser jag fram emot en Smash The Cake fotografering som innan hon ska massakera en stackars tårta även skall få ta sig ett bad i en zinkbalja, man måste vara ren innan man går loss på tårtan har jag hört. Men det får ni se bilder på en annan dag ;)