Nyföddfotografering - Kärlek vid första ögonkastet

Jag har en förkärlek till nyföddfotografering och jag blir lika känslosam och kärleksfull när jag får hålla dessa små mirakel i min famn och sedan får äran att föreviga dom. Jag har två små mirakel hemma och det är tack vare dom jag jobbar med det jag gör idag. Än så länge har jag inte fått fotografera en minibebis som vägt mindre än mina två små ändå slår den tanken mig alltid, "jag har aldrig hållt i en så liten en som denna.." sen frågar jag om vikten och vaknar ur min dvala, oftast får man ta bort ett helt kilo för mn ska landa på vad mina små vägde.

Så att få fånga dessa bilder är extra speciellt för mig och jag ger mig helhjärtat in i varje fotografering, så var det även idag. Trots en hel del missöden (som gör att jag nu sitter i mina gymkläder i studion) så har vi idag fångat bilder jag ej tagit innan, vilket jag älskar att få variera och bygga upp bilderna med rekvisita och olika poser. Har redan bäddat ner mig alldeles för mycket i dagens skörd, nu är det dags att städa ur studion också. Tills dess här kommer hon..

Äran att få skapa ett minne, en gåva at dela en livstid..