Gravid- och nyföddfotograferingar 2015

Det känns som om det enda jag fotograferat i år är just gravida och nyfödda små som precis kommit till världen och mer blir det. Trillar in bokningar även till sommaren med båda delarna vilket jag älskar. Utomhusporträtt nu när det börjar bli varmare var något jag trodde att de flesta gravidmagar önskade men det är nästan bara studioporträtt och gärna lite mer fine art. Något bra har jag nog gjort när jag visat mina fineart bilder antar jag och bara för den skull tänkte jag dela med mig och visa den lite mer rosafluffiga varianten, nu hinner jag inte skriva så mycket mer innan sonen min kommer och tycker att jag skall leka med honom, tänker inte vara en egenföretagare som inte har tid för mina små så nu skall vi rulla boll :)

Idag står en annan utmaning framför mina fötter men det kommer jag allt del med mig av till imorgon, kan lugnt säga att femtiotalet hägrar i min outfit för dagens jobb...