Fotoresa till norge bjuder på lite syskonbilder..

Ett av mina absoluta favoritställen som jag bara måste besöka när jag åker till Norge är Gjevlivatnet i Oppdal, den har en fantastisk vy med en sjö, sandstrand och snöklädda berg i bakgrunden. Det är vackert som det är att bara vara där och föreviga sin omgivning men i år hade jag ett projekt som förevigades där. 

Då lilltösen följde med så passade jag även på att knäppa några kort på den färglada fröken tillsammans med sin moster som även hon ställde upp på några bilder med mig. Det är nog första gången jag får en bild på mig och min egna lillasyster som ibland känns som en kopia av mig trots att hon bor så långt bort.

Det blir inte mer familjärt än såhär så några kundbilder delar jag av mig vid ett senare tillfälle, jag fick ju äran att föreviga ett 23 årigt bröllopsfirande igår men det är ett annat blogginlägg.

gjevlivatnet