Ett ledigt datum för bröllop i juli kvar..

Nu har jag endast ett datum ledigt i juli för bröllopsfotografering och det är lördagen den 4e juli, detta om man ej gifter sig på en vardag vill säga. Så därför tänkte jag gå ut med ett erbjudande på detta datum. Det gäller först till kvarn och jag ger 1000:- rabatt på mina två största bröllopspaket, detta gäller endast denna vecka ut, alltså vecka 25.

Och självklart finns det bara ett erbjudande då jag ej kan vara på två ställen samtidigt. Men att få vara med och ta del av förberedelser, first sight och med ett bröllopspar en heldag är bland det vackraste man kan få föreviga, det brukar fångas en hel del minnen, glädje och tårar, precis så som det skall vara på er stora dag. Så dela med er till någon som ännu inte funnit sin bröllopsfotograf.

Förberedelser...

Förberedelser...