Bröllop på Rockelstad..

Igår mellan regnskurarna fick jag föreviga ett midsommarpar på Rockelstad slott. Trots några skurar och mulet väder var det nog inte som kunde förstöra humöret för detta ljuvliga brudpar. Vilket jag kan förstå med den otroligt vackra miljön och deras sprudlande energi vandra till och med jag på moln vid fotograferingen. Har så blandade miljöbilder så jag längtar tills jag får dela med mig av alla vackra porträtt och bilderna från vigseln. 

Det roligaste med vigseln utöver den känslosamma stämningen där en hel del tårar fälldes måste ju vara när jag sätter mig på min stol för att fotografera och hör världens snarkning bredvid mig, något jag kommer dela med mig av för det var bara en liten kille som inte orkade vara uppe längre och låg och slumrade i sin moders famn under hela vigseln och början av festligheterna. Kan än idag inte låta bli att le åt sötnosen..