Syskonfotografering i studion..

Denna vecka har jag fått och kommer att möta flera underbara barn och syskon som bara busar framför kameran. Igår var en sån riktig bussession där det bjöds på många skratt och underbara bilder. Idag ska jag åter igen ut och fotografera ett syskonpar men innan jag drar iväg så måste jag bjuda på dessa två sötnosar som var överallt och ingenstans igår, himla mysigt är det när lillasyster kryper upp i fotografens knä för att kika på sina bilder på kameran och man bara myser, vilka sötnosar!

   Det finns många saker som kan skänka en ett leende men ett barns skratt och lyckan i deras ögon smittar av sig och skänker ett lyckorus som håller än idag :)

 

Det finns många saker som kan skänka en ett leende men ett barns skratt och lyckan i deras ögon smittar av sig och skänker ett lyckorus som håller än idag :)