Workshop med världens bästa newbornfotograf

Min frånvaro på både blogg och även min facebookgrupp som jag inte hinner uppdatera kommer det snart bli ändring på. Jag har jobbat som skolfotograf i två månader och då jag jobbar alla vardagar och försöker dona med min egna studio med fotograferingar, retuschering och bildvisningar både kvällar och helger så blir det ibland lite mycket.

Något som dock varit otroligt roligt denna höst är att jag både hunnit delta i porträtt SM som jag skall skriva om i ett annat inlägg och även haft äran att få vara på en workshop (i samband med just SM) med en prisbelönt fotograf ifrån Australien, Kelly Brown. Hon tar helt magiska nyföddbilder och jag kände att detta var ett självklart val att investera inför kommande nyfödd säsong till vintern för att utvecklas inom detta område. Så 1 av 8 platser knep jag och vilken dag det blev Malmö. Detta är bara en sneakpeek från dagen då jag kommer skriva ett betydligt längre inlägg som handlar om hur viktigt det är med säkerheten kring dessa fotograferingar och varför de faktiskt tar så lång tid de gör. Mycket nya investeringar som wraps, kläder, bakgrunder, sängar och annat smått och gott har inköpts till studion och jag längtar så tills de får invigas. Men tills dess, här är jag och Kelly och en bild från den underbara dagen.