En av årets första nyföddfotograferingar..

Har gått av stapeln och bland annat så fick jag äran att åter igen få föreviga en av mina äldsta vänners lilla minsting som kom här om dagen. För att matcha storasysters bilder valde jag att arbeta med ljuslila och hade turen att snabbt få hjälp av min leverantör som gör det mesta av min rekvisita där hon handfärgade wrappen jag ville ha i just denna nyans och som inte fanns att beställa ifrån början.

Då mamma gått över tiden var jag förberedd på att få gosa lite extra med denna tös, ibland när man går över tiden och barnen hinner växa till sig vill de väldigt gärna vara nära och inte alls bli poserade så som fotografen önskar. Av denna anledning lindade jag in henne i en lavendelfärgad wrap och hon blev så nöjd så och somna, har dock några små guldkorn där hon spanar rätt in i kameran. Kan vara bra att tänka på när man ska boka just en sådan fotografering att man får arbeta lite annorlunda och vad som krävs för att få till bra bilder om man går över tiden eller välja att senarelägga sin fotografering.

Men när man väl fått denna sötnöt på bild så ska man inte göra annat än att njuta.

Ska bli roligt att få dela med mig och visa alla små pastell lila bilderna till föräldrarna sedan.