Bröllopsporträtt på Marys Cafe

Bröllopsporträtt ute vid Marys Cafe från i somras när regnet öste ner. Men det var inget som märktes av på detta underbara brudpar som bjöd på en hel del skratt och vackra leenden. Dagen hade börjat med att taxin som skulle hämta upp bruden aldrig dök och så hela vigseln blev något försenad.

Jag var bokad endast för bröllop men när jag fått veta att min väninna gjort tårtan kunde jag inte låta bli att matcha fotograferingen med leveransen av tårtan för att få föreviga den och även lite detaljer.

Detta brudpar kom långväga från vårar grannland för att bli förevigade av mig och jag är så glad att jag fick ta del av deras dag för varje gång jag ser dessa bilder spricker min mun upp i ett leende som går från öra till öra och jag älskar deras lite vintage tema de hade, därav mitt val av retuschering på dessa bilder. 

Äran att få skapa ett minne, en gåva att dela en livstid..
— Kristin - Photography