Porträttfotografering med docktema..

Igår hade jag en om något väldigt udda fotografering som utgick ifrån studion, det kom ett gäng praktikanter från Nykvarns Praktiska gymnasium som gjorde dockmakeup på sina modeller. Vissa fotograferades i studion och andra utomhus. Vissa vara glada små sockersöta dockor medans andra såg ut att komma ifrån en skräckfilm vilket nästan skrämde slag på allmänheten som stod och såg på när de förevigades.

Kommer sakna mina fantastiska elever när de ej kommer spendera lika mycket tid med mig och snart är det sommarlov. Jag hoppas det kommer komma lika underbart inspirerande och annorlunda fotograferingar denna sommar, kanske inte så som docktema men en annorlunda porträttsession skulle inte vara helt fel. Jag har ju resurserna att skapa något helt unikt. Tills dess bjuder jag på mina dockor.

Eleverna får gärna tagga sig i inlägget, Natta, Elin, Evelina, Sura, Emmy, Melina, Nikki och Camilla

Kopiering och spridning av bilderna förbjudet men dela gärna inlägget!

No strings on me?!

No strings on me?!

Annabelle...

Annabelle...

Broken..

Pinocchio..