Nyföddfotografering på Köpmansgatan 36

En nyföddfotografering av det dyrbaraste ni har när tiden är så skör. Man kunde ju önska att man kunde stanna tiden då de växer så fort. Vi kan iallafall fånga ögonblicket.

När ni går i väntans är det en perfekt tid att börja fundera på hur ni vill ha eran fotografering när eran familj växer. Jag hjälper er under en konsultation per telefon med färger och rekvisitanoch tillsammans jobbar vi fram bilder som framhävs bäst i erat hem. Allt material har jag redan i studion på Köpmansgatan 36 så det enda ni behöver göra är att skicka ett sms till mig när bebisen kommit. Det jag då vill veta är vikt, längd, när bebisen är född och om den har fått ett namn. Allt annat ordnar jag.

Hos mig får ni vara med från början, ni sitter bekvämt med och ser när vi fångar liten på bild. Även nyblivna föräldrar behöver mysa så kaffe och te finns i soffan att tillgå. Först och främst använder jag mig av naturligt ljus och därför sker sessionen nästan alltid samma tid, 10:00 - 13:00 men om det skulle behövas så har jag även en icelight att tillgå. Alla ni som sett star wars vet vad en ljussabel är och det är ungefär så den fungerar. En pelare av naturligt ljus, med det arbetar jag som snabbast och jag anpassar alltid poserna utifrån hur bebisen är och mår.

Efter fotograferingen bokar vi in en guidad bildvisning där vi ser era färdigretuscherade bilder och anpassar produkterna efter era önskemål och erat hem.

Här kan ni se ett axplock och filmer från en session inte allt för länge sedan. Funderar ni på något mer? Boka er tid redan nu så berättar jag allt under er konsultation.