Bröllopsfotograf? Nyföddfotograf? Eller barnfotograf? Oavsett vad ni söker finner ni min passion för just dessa ljuvliga fotograferingar med portfolio och information på denna hemsida. När du väl valt att investera i en fotografering hos en fotograf så betalar du för fotografens tid, det kreativa vi skapar och kärleken till arbetet.

Kristin - Photography startade 2010 med drömmen att kunna livnära mig som fotograf, att kunna få skapa minnen och att få skänka glädje med mina bilder. Tanken var att kunna få skapa något unikt som gav betraktaren en känsla, ett minne för livet tillsammans med er, mina kunder, skapar vi magi.

 

Är utbildad make up artist något som har kommit väl till pass under några av mina bröllop då jag både sminkat bruden den stora dagen och även fått vara med och förevigat bröllopsporträtten.

Studion finner ni på Köpmangatan 36 i Eskilstuna med gratis parkering på Sveaplan med p-skiva där ni går ner till mig, tar 1 minut..

När du väl valt att investera i en fotografering hos en fotograf så betalar du för fotografens tid, det kreativa vi skapar och kärleken till arbetet. 

Jag som fotograf arbetar väldigt mycket i rörelse, jag vill ha liv i mina bilder och det är då mitt jobb som fotograf att få er att känna er avslappnade framför kameran, ni ska le för att ni vill och känner inte för att jag ber er. För att få så pass personliga och egna bilder som möjligt med så stor variation som möjligt.

sfg.png

Utöver detta så erbjuder jag även olika bakgrunder, lån av

all min rekvisita och till viss del letar jag även upp platser att fotografera er på som passar just det fototillfället och era önskemål. Något som även det tar mycket tid. Allt detta för få så personliga bilder som möjligt.

Efter varje fotografering bokas även en bildvisning upp. Ni får då se era grundretuscherade bilder där jag visar ett urval av den gallring jag gjort från fotograferingen. Jag tar bort oskarpa bilder, bilder där ni blundar men ibland kan jag även lägga till en bild med en specifik min allt för att ni inte skall gå miste om just de speciella tillfällena. Det finns inget köpkrav under bildvisningen men däremot erbjuds en rabatt som bara erbjuds under detta tillfälle (10-25% rabatt)

Jag har valt mina leverantörer med omsorg, därav inga lågprislabb med bilder som lätt kan bli solblekta och förstörda. Jag väljer mina produkter för att de skall hålla och pryda er tillvaro en lång tid framöver. Dessa produkter som lamineras kan man i praktiken hälla kaffe på och torka av med våt trasa utan en fläck.

 
160129_FEP_EP_Urkunden_Maerz_2016_34.jpg

EP Award: "A Europe-wide qualification for professional quality imaging

The European Photographer (EP) qualification aims to recognise competence and a professional standard for those who earn their lives as Professional Photographers. It is designed to complement the lack of a specific title to uphold the professional status. The EP is a new basic quality assurance certification now available to most general Professional Photographers throughout Europe."