Din Gravidfotograf i Eskilstuna.

Vad roligt att ni vill investera i en fotograf och har hittat just till mig. Jag som fotograf arbetar väldigt mycket i rörelse, jag vill ha liv i mina bilder mitt jobb som fotograf går ut på att få er att känna er avslappnade framför min kamera.

Jag brukar tipsa om att ha just denna fotografering innan vecka 35 då barnet den nästkommande veckan kommer att sjunka och fixera sig för att förbereda för sin födelse och därför kan den blivande modern lätt få ont och annars tycka fotograferingen blir långdragen och tung.

Gravidfotografering kan delas in i 4 kategorier, PorträttFine artFine Art location och Parporträtt. Alla 4 fotograferingarna anpassas med rekvisita , miljöer efter era önskemål och parfotograferingen tar man i kombination av någon av de 3 första kategorierna då den blivande fadern allt som oftast kan hoppa in i bilden när det passar i kompositionen.

Porträtt kan tas i skogen, i studion varhelst ni önskar. Fine art är i studio miljö, de mörkare bilderna med mycket skuggor här nedan. Fine Art Location är när jag skapar en miljö eller något som ej finns i normala fall som de svävande klänningarna med långa släp i bilden. Och parporträtt är precis som det låter, kan såklart kombineras med vanliga porträtt med samt som familjebilder om ni har ett storasyskon med.

Fotograferingen kostar 995:- på vardagar och 1095:- på helger. Priset är bara för fotograferingstiden, konsultation, lånet av rekvisita, bakgrunder, retuscheringen samt bildvisningstiden.

Bilder och produkter väljer ni sedan på eran bildvisning vi bokar samtidigt som fotograferingen. Då får ni under min rådgivning gå igenom era bilder, välja era favoriter och matcha med de produkter som passar just era bilder.

 


Äran att få skapa ett minne, en gåva att dela en livstid
— Kristin Sipilä