Din Gravidfotograf i Eskilstuna.

Vad roligt att ni vill investera i en fotograf och har hittat just till mig. Jag som fotograf arbetar väldigt mycket i rörelse, jag vill ha liv i mina bilder mitt jobb som fotograf går ut på att få er att känna er avslappnade framför min kamera.

Jag brukar tipsa om att ha just denna fotografering innan vecka 35 då barnet den nästkommande veckan kommer att sjunka och fixera sig för att förbereda för sin födelse och därför kan den blivande modern lätt få ont och annars tycka fotograferingen blir långdragen och tung.

Gravidfotografering kan delas in i 4 kategorier, Fine art, Pure LightLocation och Parporträtt. Alla 4 fotograferingarna anpassas med rekvisita , miljöer efter era önskemål och parfotograferingen tar man i kombination av någon av de 3 första kategorierna då den blivande fadern allt som oftast kan hoppa in i bilden när det passar i kompositionen.

Fotograferingen kostar 995:- på vardagar och 1095:- på helger. Priset är bara för fotograferingstiden, konsultation, lånet av rekvisita, bakgrunder, retuscheringen samt bildvisningstiden.

Bilder och produkter väljer ni sedan på eran bildvisning vi bokar samtidigt som fotograferingen. Då får ni under min rådgivning gå igenom era bilder, välja era favoriter och matcha med de rosukter som passar just era bilder.

 

Fotograf i Eskilstuna Kristin - Photography 3A.jpg
1c.jpg
1cop.jpg
kristin-photography-1cop.jpg
Gravidfotograf Kristin - Photography-25.jpg

Fine Art är mina mörkare studiporträtt där vi fokuserar på ljus och skuggor samt detaljer på magen oftast med svart bakgrund.

Gravidfotograf Kristin - Photography 1cop.jpg
Gravidfotograf i Eskilstuna, Kristin - Photography 1copA.jpg
Gravidfotograf Kristin - Photography-3cop.jpg
Gravidfotograf i Eskilstuna, Kristin - Photography-1.jpg
Gravidfotograf i Eskilstuna, Kristin - Photography-2cop.jpg
Kristin-Photography cop.jpg
Gravidfotograf Kristin - Photography-1cop.jpg
Gravidfotograf Kristin - Photography sista-1cop.jpg

Makeup kan bokas till gravidfotograferingen för 400:- 

Fotograf i Eskilstuna, Kristin - Photography-2.jpg
Fotograf i Eskilstuna, Kristin - Photography-3.jpg
Fotograf i Eskilstuna, Kristin - Photography-1-4.jpg
Gravidfotograf i Eskilstuna, Kristin - Photography 1copB.jpg