Övre linje 4.png

Din Nyföddfotograf i Eskilstuna.

Denna fotografering ligger mig varmt om hjärtat och det är också den som tar längst tid. Räkna med att det kan ta några timmar. Det ska matas, bytas blöja och sakta men säkert poseras för att få till era speciella bilder. Fotograferingstillfället är alltid mellan 10:00 - 13:00 eller 13:00 - 16:00 för att jag skall kunna ta del av det naturliga ljuset.

Hur går då detta till?
När ni har bestämt er för att ni önskar denna typen av nyföddfotografering där man poserar barnet skickar ni ett mail till mig gärna redan när ni är i väntans tider. (Finns kontaktinformation här nedan)
Säkerheten kommer alltid först därför är ni som förälder alltid nära när jag poserar de små och jag förklarar uppläget under en konsultation på telefonenen så vi redan innan är förberedda med rekvisita och jag kan vara säker på att ni har fått all information ni behöver.  Jag har alla korgar, wraps, bakgrunder och kläder och detta får ni naturligtvis låna av mig.
Har ni något ni önskar ha med på bilden hemifrån är såklart detta även välkommet under fotograferingen.

Denna fotografering passar allra bäst när barnet är mellan 5-8 dagar. Innan de är fem dagar så söker de oftast efter maten innan de lärt sig sina rutiner och är då mer ängsliga, efter 8 dagar börjar benen i kroppen stelna till och barnet blir mer medveten så de vill kanske inte alltid poseras i de poserna som ni önskar och för att inte stressa barnet och kunna ta det lugnt och säkert passar därför fotograferingen bäst inom denna tidsram. 

Jag brukar kunna föreviga dom även upp till 14 dagar men det beror mest på när de föddes, om modern gick över tiden eller om de kom tidigare. Ring mig när ni är i väntans tider så förklarar jag mer och vi kan boka upp en tid vid beräknad födelse så jag kan hålla en lucka öppen.

Denna fotografering tar några timmar så ta med ombyten till er, gärna lite fika och ta det lugnt när vi skapar dessa unika minnen som ni skall ha förevigade en livstid.

Fotograf i Eskilstuna, Kristin - Photography, mastermind-2 mockupA.jpg

Pris: Oavsett hur lång tid det tar kostar fotograferingen 1495:- men jag avsätter alltid ca 3 timmar för att vi skall kunna vara i lugn och ro. Jag ser hellre att vi kan ta vara på tiden och skapa dessa unika bilder än att tiden försvinner och ni åker hem utan bilder. Hör av er redan under graviditeten så jag kan hålla en lucka öppen vid beräknad födelse. Under denna tid slår jag er även en signal och går igenom era frågor och funderingar ni har. När barnet sen kommer skickar ni bara ett sms till mig med vikt, längd och kön så återkopplar jag med den tiden jag tycker passar till just erat barn. Hör av er så får ni veta mer, kontaktformulär finns längst ner på sidan.

Priset är bara för fotograferingstiden, lånet av rekvisita, bakgrunder, kläder, wraps, mössor och hårband samt retuscheringen jag lägger ner efter fotograferingen. För mig är alltid säkerheten störst kring dessa fotograferingar därför har jag valt att vidareutbilda mig som nyföddfotograf och har bland annat gått kurser hos Laila Villebeck och Kelly Brown från Australien som vunnit många priser inom detta område.

Bilder och produkter väljer ni sedan på eran bildvisning vi bokar samtidigt som fotograferingen. Då får ni under min rådgivning gå igenom era bilder, välja era favoriter och matcha med de produkter som passar just era bilder. 

Bokalbum inklusive montering och 8 printar från 1000:-, 18x24 print laminerat och monterat på bakstycke från 800:- och mycket mer för vägg och bord.

 

 
DSC_3013.jpg
1.jpg
3.jpg
11.jpg
10.jpg
7.jpg
5.jpg
0006.jpg
8.jpg
Linje under 2.png