Denna fotografering ligger mig varmt om hjärtat och det är också den som tar längst tid. Räkna med att det kan ta några timmar. Det ska matas, bytas blöja och sakta men säkert poseras för att få till era speciella bilder.
Säkerheten kommer alltid först därför är ni som förälder alltid nära när jag poserar de små och jag förklarar
uppläget under en konsultation på telefonenen så vi redsn innan är förberedda med rekvisita och jag kan vara säker
på att ni har fått all information ni behöver. 
 

Hur går då detta till?
När ni har bestämt er för att ni önskar denna typen av nyföddfotografering där man poserar barnet skickar ni ett mail
till mig gärna redan när ni är i väntans tider. (Finns kontaktinformation här nedan)
Jag tar sedan och slår er en signal för att gå igenom era önskemål och svara på alla frågor ni har. Jag har alla korgar,
wraps, bakgrunder och kläder och detta får ni naturligtvis låna av mig. Ha ni något ni önskar ha med på bilden hemifrån är såklart detta även välkommet under fotograferingen.

Denna fotografering passar allra bäst när barnet är mellan 5-8 dagar. Innan de är fem dagar så söker de oftast efter maten innan de lärt sig sina rutiner och är då mer ängsliga, efter 8 dagar börjar benen i kroppen stelna till och barnet blir mer medveten så de vill kanske inte alltid poseras i de poserna som ni önskar och för att inte stressa barnet och kunna ta det lugnt och säkert passar därför fotograferingen bäst inom denna tidsram. 

Jag brukar kunna föreviga dom även upp till 14 dagar men det beror mest på när de föddes, om modern gick över tiden eller om de kom tidigare. Ring mig när ni är i väntans tider så förklarar jag mer och vi kan boka upp en tid vid beräknad födelse så håller jag en lucka öppen.

Denna fotografering tar några timmar så ta med ombyten, gärna lite fika och ta det lugnt när vi skapar dessa unika minnen som ni skall ha förevigade en livstid.

Oavsett hur lång tid det tar kostar fotograferingen 1400:- men jag avsätter alltid 4 timmar för att vi skall kunna vara i lugn och ro. Jag ser hellre att vi kan ta vara på tiden och skapa dessa unika bilder än att tiden försvinner och ni åker hem utan bilder.

Priset är bara för fotograferingstiden, lånet av rekvisita, bakgrunder, kläder, wraps, mössor och hårband samt retuscheringen jag lägger ner efter fotograferingen. För mig är alltid säkerheten störst kring dessa fotograferingar därför har jag valt att vidareutbilda mig som nyföddfotograf och har bland annat gått kurser hos Laila Villebeck och Kelly Brown från Australien som vunnit många priser inom detta område.

Namn *
Namn


Kristin Sipilä ägare av Kristin - Photography - Nyföddfotograf i Eskilstuna 2016