Om mig

Jag startade Kristin - Photography för fem år sedan med drömmen att kunna livnära mig som fotograf, att kunna få skapa minnen och att få skänka glädje med mina bilder. Tanken var att kunna få skapa något unikt som gav betraktaren en känsla, ett minne för livet.

Passade även på att utbilda mig till make up artist just för att få ta del av processen från början till slut. Detta har kommit väl till pass under några av mina bröllop då jag både sminkat bruden den stora dagen och även fått vara med och förevigat bröllopsporträtten.

Studion finner ni på Eskilsgatan 20, 633 56 Eskilstuna med gratis parkering på gården om ni är kunder till mig.

Enklast nås jag via mail eller sms, svarar jag inte i telefonen beror det oftast på att jag är ute på jobb. Lämna då ett meddelande med namn och nummer så återkopplar jag så fort jag kan.

Kontakt:073-6172447

EP Award: "A Europe-wide qualification for professional quality imaging
The European Photographer (EP) qualification aims to recognise competence and a professional standard for those who earn their lives as Professional Photographers. It is designed to complement the lack of a specific title to uphold the professional status. The EP is a new basic quality assurance certification now available to most general Professional Photographers throughout Europe."

'

 

Äran att få skapa ett minne, en gåva att dela en livstid..

Medlem i svenska fotogruppen.

Kristin Sipilä ägare av Kristin - Photography - Fotograf i Eskilstuna 2016